Leirikeskuksen tilat

Päärakennus

Päärakennus on valmistunut vuonna 2004. Majoituskapasiteettiä on 62 hengelle. 12kpl 4 hengen huoneita 6kpl 2 hengen huonetta ja 1kpl parivuode. AV välineisiin kuuluu dokumenttikamera ja videotykki. Vuonna 2021 saadut valokuituyhteydet takaavat onnistuneet etäyhteydetkin. MAJOITUSKARTTA

Päärakennus

Päärakennus ulkoa

Päärakennuksen aula

Aulatila

Päärakennuksen sali

Sali ja ruokala

Päärakennuksen huonetila

Huoneet

Rantasauna

Rantasauna on valmistunut vuonna 2000. Rantasaunalla onnistuu pienimuotoiset juhlat, kokoukset ja illanvietot. Varustukseen kuuluu pieni keittiö astioineen. Vuonna 2021 käyttöön saadut valokuituyhteydet kattavat myös rantasaunan, joten etäyhteydetkin toimii loistavasti. Rantasaunan kapasitetti on n.50 henkeä ja se on vuokrattavissa erikseen.

Rantasauna

Rantasauna

Rantasaunan takkatupa

Takkatupa

Saunatila

Sauna

Ympäristö

Päärakennuksen läheisyydessä on nk. mummonmökki, joka on erikseen vuokrattavissa vapaina aikoina. Mökissä on 2 huonetta ja keittiö. Majoittumaan mahtuu 5 henkeä. Vuokraan kuuluu rantasaunan käyttö. Nuotiopaikalla, kuten laavullakin päästään nauttimaan elämyksistä ja nuotion tuomasta tunnelmasta luonnon keskellä. Pelikentällä saadaan leirien tiimellyksessä purkaa ylimääräistä energiaa. Lähi ympäristössä on metsää, missä voi kokea luonnon rauhaa ja syksyisin saattaa löytää luonnon omia antimiakin.

mummonmökki

Mummonmökki

Nuotiopaikka

Nuotiopaikka

Laavu

Laavu

Lentopallokenttä

Pelikenttä

Scroll to Top